Bridgegroep

Bridgegroep | speelt elke laatste dinsdagmiddag van de maand. Maximaal 28 personen per speeldag.

Er zijn maar weinig (of geen) plaatsen op de wereld waar het hele jaar bridge wordt gespeeld onder de platanen.

Nieuwe locatie ANM- Bridgeclub:

De ANM-Brigdegroep speelde sinds "mensenheugenis in het restaurant op de tennisbaan in Flayosc. Meer dan 15 jaar ! De vierde dinsdag van de maand, het hele jaar door. Buiten onder de platanen als het even kon.

We hebben in die tijd vier beheerders zien komen en gaan.
De huidige beheerder heeft het restaurant stevig uitgebreid en het is nu behoorlijk populair. Het mag zich verheugen in een toenemende klandizie. Mooi voor de ondernemer natuurlijk. Maar niet zo mooi voor de bridgeclub. De beschikbare tijd en plaats werden geleidelijk te krap om een fijne partij te bridgen en daarna gezellig samen te eten.

We hebben daarom besloten naar een nieuwe locatie te gaan. Een wijndomein met veel ruimte, binnen en buiten: Domaine Régis Frères. Vele ANM’ers kennen deze bijzondere locatie van de Nieuwjaarsborrels en de Indische lunch. Het domaine is prachtig gelegen in de wijnvelden tussen Vidauban en Le Thoronet. Gemakkelijk te bereiken en met ruim voldoende parkeergelegenheid.

Dinsdag 25 augustus hebben we daar voor de eerste keer gespeeld en gegeten. Onder prachtige 400 jaar oude platanen. En dat is prima bevallen. Dus onze club gaat ook de komende jaren door het leven als “ Bridge onder de Platanen”.

En het zou mooi zijn als we hier ook weer 15 jaar mogen bridgen!

De wedstrijdleiders, Henk Breukink, Raf Hetzler, Dick Venderbos.

      


Foto_Nieuwe_Bridgegr._locatie.png
Impressie nieuwe locatie

Onze sponsoren