(Computer) Tips

Foto_Vraagteken.jpg

TIP: EERSTE KEER INLOGGEN

Als lid van ANM heeft u toegang tot het "ledenportaal" op de Website. Daarvoor heeft u uw account kunnen "activeren". Deze activering is nodig om uw eigen profiel na te lopen en te controleren of uw gegevens juist zijn opgenomen. Maar ook om in de toekomst verzekerd te zijn dat u ANM-informatie kunt blijven ontvangen.

1. Wat moet u bij de activeringsmail doen?  U ontvangt in de activeringsmail een LidID nummer (jaar-0xxx). Noteer dit nummer goed: u heeft het nodig bij uw volgende bezoeken aan de website. Maak een wachtwoord aan en bewaar dit wachtwoord eveneens goed. U heeft beide gegevens altijd nodig om in het vervolg in te kunnen loggen in het afgesloten ledenportaal.

2. Pas uw eigen profiel aan!  U kunt daar uw eigen profiel aanpassen en uw zichtbaarheid in de "Ledenlijst" zelf instellen.

Als u vragen heeft over het activeren van uw account of andere computer problemen, kunt u die stellen via het (nieuwe) e-mailadres Ledenadministratie@A-N-M.com. 


TIP: OPNIEUW INLOGGEN OP DE WEBSITE

Als u opnieuw wilt inloggen kunt u www.A-N-M.nl intypen en wanneer u op onze website bent, rechtsboven op inloggen klikken. Voer daarna uw LidID nr. en wachtwoord in en u kunt als lid de pagina's op het ledenportaal bezoeken. 

Maar er is een snellere optie! U kunt de webpagina ook aan uw favorieten in de computer toevoegen. U komt dan automatisch op de website als u daarop klik bij het openen van Internet.

Hoe krijg ik die snelle optie op mijn computer? Als u op de website staat en ingelogd bent, ziet u rechtsboven 3 puntjes (geen Iphone/Ipad via Android maar bijv. Microsoft) Klik hierop en scroll naar; Toevoegen aan start… et voilà…

Bij een Ipone/Ipad via Android, klikt u op het vierkantje met het pijltje naar boven erin en scroll naar; Zet op beginscherm…et voilà.. uw eigen ANM APP

Indien u meer vragen hierover heeft, kunt u die stellen via het (nieuwe) e-mailadres  Ledenadministratie@A-N-M.com

Photo_computer_3..jpg

Onze sponsoren