Helpdesk

Computer_met_vosje.png

Iets vergeten?

Wachtwoord vergeten?
Bent u uw wachtwoord vergeten? Vul dan uw LidID nummer op het getoonde inlogscherm in en klik eronder op "Wachtwoord vergeten". U ontvangt automatisch een e-mail waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen. 

LidID nummer vergeten?
Ben u uw LidID-nummer vergeten? Stuur dan een e-mail met uw naam en adres naar: Ledenadministratie@A-N-M.com

Foto_Vraagteken.jpg

AANMELDING bij evenementen

Op evenementen kunt u zich als lid en als gezinslid onder uw persoonlijke ANM leden-account inschrijven (u moet dan wel ingelogd zijn).

Er kunnen drie soorten 'Tickets/Kaarten' beschikbaar zijn, deze worden afhankelijk van het soort evenement wel of niet aangeboden

1. Inschrijving voor alleen ANM leden / gezinsleden
2. Inschrijving door ANM leden voor introdurés
3. Inschrijving voor niet leden (gasten) zonder ANM account

Op de eerste twee opties kunnen alleen ANM leden zich aanmelden, mits u ingelogd bent onder uw eigen LidID-nummer.

De optie 'Gast';  als u als ANM Lid een 'gast' wilt inschrijven onder deze optie en u bent onder uw ANM account ingelogd, zult u merken dat u de optie 'gast' niet aantreft. Deze optie wordt alleen getoont op de website voor niet ingelogde personen | geen ANM leden. Uw gast zal zichzelf moeten inschrijven. Indien de optie introducé wordt aangeboden kunt u uw bezoek wel als introducé inschrijven.

De optie Introducé is NIET voor opgave van uw partner bij een gezinslidmaatschap bedoelt. Uw partner heeft een eigen ANM account en zal zich onder zijn | haar eigen naam moeten inschrijven.
Maar wij merken dat leden daar moeite mee hebben, daarom vragen wij  indien getoond bij een evenement onder 'Opmerkingen' in elk geval aan te geven of u alleen danwel met uw partner deel wilt nemen. Daarmee doet u de organisatie een groot plezier. 

Volg de hieronder genoemde aanmeldprocedure in stappen.

Computer_met_vosje.png

Aanmelding EVENEMENTEN IN STAPPEN 

Ga naar het gewenste evenement:
1.  Klik op knop 'Aanmelden' (links)
2. Kies uw soort 'Ticket' <Lid, Introducé, of niet ingelogd 'Gast">
3. Bij  'Opmerkingen', vul in wat er gevraagd wordt.
Bij gezinslidmaatschap deelname bij 'Opmerkingen' graag vermelden of uw partner ook deel neemt.
Een partner moet zich echter wel zelf aanmelden.
4. Klik op 'Volgende stap'
5. Klik op 'Bevestig deelname' en uw deelname (en mogelijke factuur voor de kosten) wordt in het systeem verwerkt

foto_toetsenbord.png

Opnieuw INLOGGEN op WEBSITE

Als u opnieuw wilt inloggen kunt u www.A-N-M.nl intypen en wanneer u op onze website bent, rechtsboven op inloggen klikken. Voer daarna uw LidID nr. en wachtwoord in en u kunt als lid de pagina's op het ledenportaal bezoeken. 

Maar er is een snellere optie!  U kunt de webpagina ook aan uw favorieten in de computer toevoegen. U komt dan automatisch op de website als u daarop klik bij het openen van Internet.

Hoe krijg ik die snelle optie op mijn computer?  Als u op de website staat en ingelogd bent, ziet u rechtsboven 3 puntjes (geen Iphone/Ipad via Android maar bijv. Microsoft) Klik hierop en scroll naar; Toevoegen aan start… et voilà…

Bij een Ipone/Ipad via Android, klikt u op het vierkantje met het pijltje naar boven erin en scroll naar; Zet op beginscherm…et voilà.. uw eigen ANM APP

Indien u meer vragen hierover heeft, kunt u die stellen via het (nieuwe) e-mailadres  Ledenadministratie@A-N-M.com

Photo_computer_3..jpg


Eerste keer INOGGEN als (NIEUW) LID

Als lid van ANM heeft u toegang tot het "ledenportaal" op de Website. Daarvoor heeft u uw account kunnen "activeren". Deze activering is nodig om uw eigen profiel na te lopen en te controleren of uw gegevens juist zijn opgenomen. Maar ook om in de toekomst verzekerd te zijn dat u ANM-informatie kunt blijven ontvangen.

1. Wat moet u bij de activeringsmail doen?  U ontvangt in de activeringsmail een LidID nummer (jaar-0xxx). Noteer dit nummer goed: u heeft het nodig bij uw volgende bezoeken aan de website. Maak een wachtwoord aan en bewaar dit wachtwoord eveneens goed. U heeft beide gegevens altijd nodig om in het vervolg in te kunnen loggen in het afgesloten ledenportaal.

2. Pas uw eigen profiel aan!  U kunt daar uw eigen profiel aanpassen en uw zichtbaarheid in de "Ledenlijst" zelf instellen.

Als u vragen heeft over het activeren van uw account of andere computer problemen, kunt u die stellen via het e-mailadres Ledenadministratie@A-N-M.com. 


Onze sponsoren