Helpdesk

Computer_met_vosje.png

Iets vergeten?

Wachtwoord vergeten?
Bent u uw wachtwoord vergeten? Vul dan uw LidID nummer op het getoonde inlogscherm in en klik eronder op "Wachtwoord vergeten". U ontvangt automatisch een e-mail waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen. 

LidID nummer vergeten?
Ben u uw LidID-nummer vergeten? Stuur dan een e-mail met uw naam en adres naar: Ledenadministratie@A-N-M.com

Foto_Vraagteken.jpg

Aanmelding bij evenementen

Op evenementen kunt u zich onder uw persoonlijke ANM leden-account inschrijven (u moet dan wel ingelogd zijn).

Er kunnen drie soorten 'Kaarten' beschikbaar zijn, deze worden afhankelijk van het soort evenement wel of niet aangeboden

1. Inschrijving voor leden
2. Inschrijving door leden voor introdurés
3. Inschrijving voor niet leden (gasten)

Op de eerste twee opties kunnen alleen leden inschrijven, mits zij ingelogd zijn.
Op de optie 'gast' kunnen niet leden zich inschrijven, dit kan zonder een ANM account.

De optie 'Gast'; als u zich (of uw gast) wilt inschrijven onder deze optie en u bent onder uw ANM account ingelogd, zult u merken dat u de optie 'gast' niet aantreft. Deze optie wordt alleen getoont op de website voor niet ingelogde personen.
U kunt daarom niet als ingelogd ANM lid uw bezoek als een gast aanmelden, dat zullen uw gasten zelf moeten doen. Maar indien de optie introducé wordt aangeboden kunt u uw bezoek wel als introducé inschrijven.

De optie Introducé is eigenlijk niet voor opgave van uw partner bij een gezinslidmaatschap bedoelt. Uw partner heeft een eigen ANM account en kan zich onder zijn | haar eigen naam inschrijven.
Maar wij merken dat leden daar moeite mee hebben, daarom vragen wij  afhankelijk van het evenement om onder 'Opmerkingen' in elk geval uw partner naam toe te voegen. Dan kan de organisatie daaruit opmaken dat u beiden wilt deelnemen.

Volg de hieronder genoemde aanmeldprocedure in stappen.

Computer_met_vosje.png

Aanmelding Evenementen in stappen

Ga naar het gewenste evenement:
​1. Klik op knop 'Aanmelden' (links)
2. Kies uw soort 'Ticket' <Lid, Introducé, of niet ingelogd 'Gast">
3. Bij 'Opmerkingen'; vul in wat er gevraagd wordt.
4. Bij gezinslidmaatschap deelname bij 'Opmerkingen' altijd naam partner  vermelden
4. Klik op 'Volgende stap'
5. Klik op 'Bevestig deelname' en uw deelname wordt in het systeem verwerkt.

foto_toetsenbord.png

Opnieuw INLOGGEN op WEBSITE

Als u opnieuw wilt inloggen kunt u www.A-N-M.nl intypen en wanneer u op onze website bent, rechtsboven op inloggen klikken. Voer daarna uw LidID nr. en wachtwoord in en u kunt als lid de pagina's op het ledenportaal bezoeken. 

Maar er is een snellere optie! U kunt de webpagina ook aan uw favorieten in de computer toevoegen. U komt dan automatisch op de website als u daarop klik bij het openen van Internet.

Hoe krijg ik die snelle optie op mijn computer? Als u op de website staat en ingelogd bent, ziet u rechtsboven 3 puntjes (geen Iphone/Ipad via Android maar bijv. Microsoft) Klik hierop en scroll naar; Toevoegen aan start… et voilà…

Bij een Ipone/Ipad via Android, klikt u op het vierkantje met het pijltje naar boven erin en scroll naar; Zet op beginscherm…et voilà.. uw eigen ANM APP

Indien u meer vragen hierover heeft, kunt u die stellen via het (nieuwe) e-mailadres  Ledenadministratie@A-N-M.com

Photo_computer_3..jpg


Eerste keer INOGGEN als lid 

Als lid van ANM heeft u toegang tot het "ledenportaal" op de Website. Daarvoor heeft u uw account kunnen "activeren". Deze activering is nodig om uw eigen profiel na te lopen en te controleren of uw gegevens juist zijn opgenomen. Maar ook om in de toekomst verzekerd te zijn dat u ANM-informatie kunt blijven ontvangen.

1. Wat moet u bij de activeringsmail doen?  U ontvangt in de activeringsmail een LidID nummer (jaar-0xxx). Noteer dit nummer goed: u heeft het nodig bij uw volgende bezoeken aan de website. Maak een wachtwoord aan en bewaar dit wachtwoord eveneens goed. U heeft beide gegevens altijd nodig om in het vervolg in te kunnen loggen in het afgesloten ledenportaal.

2. Pas uw eigen profiel aan!  U kunt daar uw eigen profiel aanpassen en uw zichtbaarheid in de "Ledenlijst" zelf instellen.

Als u vragen heeft over het activeren van uw account of andere computer problemen, kunt u die stellen via het (nieuwe) e-mailadres Ledenadministratie@A-N-M.com. 


Onze sponsoren