Koor ANM-Vocale

Over dit evenement

Categorie
ANM Groepsactiviteit
Datum en tijd
22 sep. 2021 14:00 - 17:00

Koor ANM-Vocale

ANM - Vocale | het koor repeteert twee woensdagmiddagen in de maand

Het gemengde koor bestaat momenteel uit 14 mannen en vrouwen en een dirigent. Veel leden zingen al vanaf het begin bij het koor. Maar we staan uiteraard open voor ieder die graag zingt en over een goede stem beschikt. Je hoeft niet per se noten te kunnen lezen! We repeteren eens in de twee weken op woensdagmiddag bij één van de koorleden thuis. Om de kwaliteit van ons zingen zo goed mogelijk te laten zijn, is het belangrijk dat men trouw aan elke bijeenkomst deelneemt.

Het repertoire van het koor is gevarieerd en bestaat uit evergreens, zoals populaire songs uit de jaren 60 en 70. We zingen meerstemmig en in diverse talen. Natuurlijk gaat het ons in de eerste plaats om het zingen, maar ook het bijpraten na afloop met een drankje en een hapje vinden we belangrijk. Kom eens langs en oordeel zelf hoeveel plezier het zingen je geeft!

ANM-VOCALE: elke eerste en derde (en soms de vijfde) woensdagmiddag van de maand. We beginnen om 14:00 uur en sluiten rond 17:30 uur af. 

De eerstvolgende bijeenkomst van de groepsactiviteit ANM-Vocale zal plaatsvinden op 22 september 2021 om 14:00 uur.
De locatie (bij een van de koorleden thuis) wordt nog bekendgemaakt.

In verband met CoVid -19 kunnen data nog wijzigen. Voor de exacte data van de bijeenkomsten van deze groep, kunt u contact opnemen met de initiatiefnemers van de groep. Deze staan onder de ledenlogin onder contactpersonen groepsactiviteiten. 

Onze sponsoren