Muzikale Kerstlunch

Over dit evenement

Categorie
ANM-DNC Evenement
Organisator
ANM-DNC Evenement
Datum en tijd
17 dec. 2022 12:15 - 16:00
Locatie
Lagon Mandelieu, 930 Avenue de la Mer, 06210, Mandelieu-la-Napoule

Muzikale Kerstlunch

Muzikale Kerstlunch

 

Dit jaar organiseren wij samen met onze partnervereniging DNC een Muzikale Kerstlunch.

Op zaterdag 17 december om 12:15 uur wordt u ontvangen met een feestelijke apéro in de tot kerstsfeer omgedoopte locatie Lagon Mandelieu

Driegangenmenu
Daarna volgt er een heerlijke driegangenlunch. Natuurlijk vergezeld door wijn, tafelwater en koffie. U kunt een keuze maken uit 2 entrees, 2 hoofdgerechten en 2 desserts. Bij het aanmelden dient u uw voorkeur kenbaar te maken. 

Live muziek
Deze culinaire en muzikale verwennerij gaat verder met Franse kerstmuziek en mooie korte kerstverhalen, gezongen en vertelt door Peter Derksen. Hij heeft een prachtige kerstCD gemaakt met kerstliedjes als "Minuit Chretiens", "Danser autour du vert sapin", "Noël Nouvelet", "Entre le boeuf" en meer.

Aanmelden
U kunt zich alleen of met partner aanmelden. De partner mag ook een introducé zijn. Wacht niet te lang, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Graag aanmelden voor 7 december !

Tickets kopen door ANM-leden
---->  Meld u hier aan

U wordt geleid naar de website van de DNC (Dit om alle aanmeldingen bij elkaar te houden). U scrolt naar beneden tot dat u  "Aanmelden als gast" ziet.

De kosten zijn voor ANM- en DNC leden € 58,00 per persoon / Introducé € 68,00 per persoon. U wordt verzocht u voor 7 december aan te melden.
 

 

Onze sponsoren