Tuingroep

Over dit evenement

Categorie
Groepsactiviteit
Organisator
Tuingroep
Datum en tijd
3 mrt. 2021 00:00 - 00:00

Tuingroep

De leden van de tuingroep organiseren de activiteiten.  Zoals de bijeenkomsten in het voorjaar en in het najaar bij één van de leden thuis voor het uitwisselen van plantjes en stekjes. Deelnemers nemen dan ook iets mee voor de gezamenlijke lunch. Eventueel wordt er een bezoek gebracht aan een bezienswaardigheid of interessante activiteit in de buurt. Zoals bijvoorbeeld de kweeperenmarkt in Cotignac.

De activiteiten (1x per maand van maart t/m juni en van september t/m oktober) omvatten verder bezoeken aan  “jardins remarquables”,  kwekers van bijvoorbeeld saffraan, kastanjes, cactussen, rozen, palmen en planten die geschikt zijn voor “droge”tuinen en domeinen waar wij ons laten voorlichten over het persen van olijfolie en het onderhoud van olijfbomen.  In december of januari wordt het jaar afgesloten, cq begonnen met een jaarvergadering bij één van de leden thuis; we bespreken dan de agenda voor het nieuwe jaar.

In verband met CoVid -19 zijn data gewijzigd. Voor de exacte data van de bijeenkomsten van deze groep, kunt u contact opnemen met de initiatiefnemers van de groep. Deze staan onder de ledenlogin onder contactpersonen groepsactiviteiten. 

Onze sponsoren