Over Vraag en Aanbod

Plaats een bericht of zoek binnen 'Vraag en Aanbod'

Onder deze pagina kunt u tips, adressen en links vinden. Ook kunt u hier, afhankelijk waar u naar op zoek bent of wat u kwijt wilt, berichten inzien en/of laten plaatsen.

Het plaatsen van een bericht onder de rubriek "Post-it" is alleen mogelijk voor leden. U kunt hier iets te koop aanbieden of om iets vragen. 

In de rubriek "Diensten" kunt u, als u lid of (nieuwe)sponsor van ANM bent, uw diensten aanbieden. Bent u bijvoorbeeld, een professionele klusser, stucador, tuinman, elektricien, schilder, of heeft u een andere specifieke dienstverlening, meldt u zich gerust aan. Het is een manier om met andere mensen in contact te komen. 

Een ingezonden melding moet kort en krachtig zijn, eventueel onder een vermelding van een prijs en met een vermelding van een e-mailadres en/of telefoonnummer zodat er rechtstreeks contact met de aanmelder kan worden opgenomen. 

Stuur uw vraag of aanbod via e-mailadres:  Contact@A-N-M.com.
De systeembeheerster Ronneke Kieboom, zorgt ervoor dat deze geplaatst wordt. In de rubriek "Post-It" is er echter een maximum aan berichtgeving op deze pagina mogelijk. Bij een groot aanbod wordt het oudste bericht in principe verwijderd.

In de rubriek "Diensten" wordt een bericht halfjaarlijks nagelopen op relevantie.

Onze sponsoren