Verslagen | Blogs

De beste bouler van het jaar; Jan Noë

  • Verslagen
  • 2 minuten (336 woorden)

We hebben het afgelopen jaar al heel wat activiteiten moeten laten lopen vanwege confinenements. Gelukkig zijn er echter al steeds meer mensen ingeent en lieten de regels het op vrijdag 9 april eindelijk toe, om weer eens een bouleballetje te gooien.Hoewel er op een laat moment een melding uit Parijs kwam dat boulen niet toegestaan zou zijn, leverde een bezoek aan de Police Municipal toch een positief resultaat op: het mocht als het maar geen toernooi was en we de regels aanhielden.Nou een echt toernooi is het weliswaar niet, maar normaal gesproken, worden bij ons in Flayosc de punten wel geteld en is er een prijs voor de winnaar van de dag. In coronatijd dus even niet, maar de sfeer is er beslist niet minder om.

Zodoende konden we de afgelopen keer maar liefst 17 deelnemers verwelkomen. 
Met een lekker zonnetje en een soms wat fris windje, was het toch prima uit te houden. Er werd dan ook lekker op los gebould. 
Helaas was er aan het einde geen tocht naar een terras in het dorp, maar wel een uitstekende gelegenheid om nu eindelijk de prijs voor de beste bouler 2019 eens uit te reiken.

Door Covid of de afwezigheid van de winnaar, was daar wel enige achterstand opgelopen, 
Maar nu was het ideale moment. Allereerst natuurlijk de aanwezigheid van de winnaar en tevens genoeg deelnemers om Jan Noë deze prijs, onder luid applaus dan eindelijk uit te kunnen reiken. Gefeliciteerd Jan!

Wat je ervoor moet doen om die prijs te winnen? 
Allereerst vaak genoeg meespelen (tenminste 5 keer per jaar) en daarnaast goed scoren. Van de door het jaar behaalde aantal punten (max 39 per keer), wordt het gemiddelde bepaald en wie het hoogste gemiddelde heeft is winnar van de prijs voor de beste bouler of boulster van dat jaar in ons Flayosc clubje. Wie weet ben jij de volgende winnaar.  Er zijn er zelfs die (stiekem of niet), thuis een baantje aanleggen om te kunnen trainen voor deze prestigieuze prijs.

Raf Hetzler


Overzicht opheffen maatregelen Covid-19
29apr

Overzicht opheffen maatregelen Covid-19

Hierbij kunt u in een eenvoudig overzicht de wijzigingen in de beperkingen volgen die vanaf 3 mei 2021 door de franse overheid...

Autopuzzelrit
21sep

Autopuzzelrit

Vrijdag 18 september is de autopuzzelrit gereden. Een prachtige dag, goede ambiance en chapeau voor de Raf Hetzler en zijn team voor de...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren