Cultuur

Cultuurgroep 

Komt elke derde donderdag van de maand bijeen.
Een enthousiaste groep mensen die belangstelling heeft voor culturele onderwerpen in brede zin.

Elke derde donderdagochtend van de maand is de groep te gast bij één van leden thuis, behoudens de maanden juli, augustus en december. Op het programma staat een voordracht door een van de leden of een gastspreker, of een activiteit buitenshuis: museum of excursie. 

Aansluitend is er een gezamenlijke lunch waaraan de deelnemers zelf een bijdrage leveren in de vorm van een lekker gerecht. Dat levert meestal een kleurrijke tafel met een diversiteit aan gerechten op, waarvan soms ook de recepten worden uitgewisseld.

Bij excursies en museumbezoek wordt de lunch in een restaurant gebruikt. Afhankelijk van het onderwerp kan er wel eens een middagprogramma worden gepland.

Ook nieuwe (ANM) leden zijn welkom.
Van leden wordt verwacht soms een presentatie te verzorgen, of een excursie/museumbezoek voor te bereiden, of zijn/haar huis ter beschikking te stellen voor een bijeenkomst. De groep vraagt een kleine financiële bijdrage van € 10,00 per persoon, per kalenderjaar voor te maken kosten. Introducees kunnen deelnemen, mits ook zij een lunchbijdrage leveren.

Wilt u lid worden van de Cultuurgroep? De contactgegevens van Mw. Connie de Blécourt voor meer informatie kunt u via de ledenlogin vinden onder het tabblad; Contactpersonen Groepsactiviteiten. 

Cultuurgroep.jpg
Beeld.jpeg

Onze sponsoren