Fotograferen

ANM Photo

​​​​​​​In oprichting. 

Kijken als een pro.

Acht jaar geleden emigreerde ik naar Zuid-Frankrijk. Ik gaf er het voorzitterschap van mijn fotoclub voor op. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik fotografeer me suf en ik deel mijn foto’s met vrienden, via Facebook en af en toe door een artikel in een tijdschrift. Maar ik mis de feedback (én kritiek) en het gevoel van saamhorigheid dat je alleen van gelijkgestemden krijgt. Daarom was ik twee jaar geleden al bezig een fotogroep binnen de ANM op te richten. Jammer genoeg gooide Corona roet in het eten en is de fotogroep nooit echt van de grond gekomen. Vandaar deze hernieuwde oproep.

Ligt jouw passie bij fotografie? Wil je nóg beter worden en alles uit je hobby halen? En lijkt het je leuk om dat samen met Nederlandstaligen te doen? Doe dan mee! 

We bepalen zelf welke kant we opgaan. Ik zit te denken om eens in de maand, of elke twee weken bij elkaar te komen om elkaars werk
te bekijken, te bespreken en om de nodige tips en kennis op te doen om nóg meer uit onze hobby te halen. Regelmatig eropuit trekken om samen te fotograferen zal zeker ook op het programma staan. En wie weet, exposeren we wel samen! 

Marcel Reimer

< Voor aansluiting bij de groep kan je de contactgegevens van Marcel vinden onder de leden-login vinden>.

Photo_camera.png
Photo_meloen.png
Photo_man.png
Photo strand.png

Onze sponsoren