Koor ANM-Vocale

ANM- Vocale 

Het koor repeteert elke eerste en derde woensdagmiddag van de maand. We beginnen om 14:00 uur en sluiten rond 17:00 uur af.

ANM-Vocale is het koor van de ANM en bestaat momenteel uit 15 zangers. Het koor staat open voor ieder die graag zingt en over een goede stem beschikt. Je hoeft niet per se noten te kunnen lezen!  We repeteren om de week op woensdagmiddag, steeds bij één van de koorleden thuis. Voor de kwaliteit van het zingen is het belangrijk dat je zoveel mogelijk aan deze bijeenkomsten deelneemt. Het repertoire van het koor bestaat o.a. uit Franse chansons en diverse evergreens.

Om het zingen bij ANM-Vocale te vergemakkelijken is er een speciale website voor het koor:  www.smoorenburg.fr/vocale. Deze site zorgt voor de begeleiding van de nummers uit het koorrepertoire. De teksten verschijnen automatisch op het computerscherm. Hiermee kunnen koorleden thuis gemakkelijk oefenen.

Natuurlijk gaat het in de eerste plaats om het zingen, maar ook de gezelligheid na afloop vinden we belangrijk. Spreekt dit je aan, meld je dan aan voor één van de repetities en oordeel zelf over het plezier van samen zingen! 

ANM-Vocale: elke eerste en derde woensdagmiddag van de maand. We beginnen om 14:00 uur en sluiten rond 17:00 uur af.

< Als u zich wilt aansluiten bij een groep kunt u de contactgegevens van de contactpersonen van een groep onder de leden-login vinden>.


Lied_zomerfeest_2009.jpg
Grammafoonplaat.png
Piano.png

Onze sponsoren