Koor ANM-Vocale

ANM- Vocale 

Het koor repeteert twee woensdagmiddagen in de maand

ANM-VOCALE bestaat ruim 9 jaar en nog steeds wordt er met veel enthousiasme gezongen.

Het gemengde koor bestaat momenteel uit 14 mannen en vrouwen en een dirigent. Veel leden zingen al vanaf het begin bij het koor. Maar we staan uiteraard open voor ieder die graag zingt en over een goede stem beschikt. Je hoeft niet per se noten te kunnen lezen! We repeteren eens in de twee weken op woensdagmiddag bij één van de koorleden thuis. Om de kwaliteit van ons zingen zo goed mogelijk te laten zijn, is het belangrijk dat men trouw aan elke bijeenkomst deelneemt.

Het repertoire van het koor is gevarieerd en bestaat uit evergreens, zoals populaire songs uit de jaren 60 en 70. We zingen meerstemmig en in diverse talen. Natuurlijk gaat het ons in de eerste plaats om het zingen, maar ook het bijpraten na afloop met een drankje en een hapje vinden we belangrijk. Kom eens langs en oordeel zelf hoeveel plezier het zingen je geeft!

ANM-VOCALE: elke eerste en derde (en soms de vijfde) woensdagmiddag van de maand. We beginnen om 14:00 uur en sluiten rond 17:30 uur af. 

< Als u zich wilt aansluiten bij een groep kunt u de contactgegevens van de contactpersonen van een groep onder de leden-login vinden>.


Lied_zomerfeest_2009.jpg
Grammafoonplaat.png
Piano.png

Onze sponsoren