Vraag en Aanbod

Plaats een bericht of zoek binnen 'Vraag en Aanbod'

Onder deze pagina kunt u tips, adressen en links vinden. Ook kunt u hier, afhankelijk waar u naar op zoek bent of wat u kwijt wilt, berichten inzien en/of laten plaatsen. Het plaatsen van een bericht is echter alleen mogelijk voor leden. 

In de rubriek "Post-It" kunt u iets te koop of te verkoop aanbieden. 
In de rubriek "Diensten" kunt u, als u lid of (nieuwe)sponsor van ANM bent, uw diensten aanbieden. Bent u bijvoorbeeld, een professionele klusser, stucador, tuinman, elektricien, schilder, of heeft u een andere specifieke dienstverlening, meldt u zich gerust aan. Het is een manier om met andere mensen in contact te komen. 

Een ingezonden melding moet kort en krachtig zijn, eventueel onder een vermelding van een prijs en met een vermelding van een e-mailadres en/of telefoonnummer zodat er rechtstreeks contact met de aanmelder kan worden opgenomen. 

Stuur uw vraag of aanbod via e-mailadres:  Contact@A-N-M.com.
Ronneke Kieboom onze systeembeheerster zorgt ervoor dat deze geplaatst wordt. In de rubriek "Post-It" is er echter een maximum aan berichtgeving op deze pagina mogelijk. Na verloop van 4 tot 6 weken wordt het bericht in principe verwijderd.

In de rubriek "Diensten" wordt een bericht halfjaarlijks nagelopen op relevantie.Onze sponsoren