ANM Magazine

ANM Magazine is ons clubblad. Het verschijnt vier keer per jaar in de maanden maart, juni, september en december. Leden krijgen het blad automatisch toegestuurt.

​In ANM Magazine worden onze lezers in de roomboter gebakken. Het laat zien waarom het leven hier zo aantrekkelijk is. Maar soms ook best ingewikkeld. Leden komen ruimschoots aan het woord. Niet voor niets is het ontmoeten van medelanders een van de belangrijkste drijfveren om lid te worden van ANM. Het magazine is echt een blad voor en door de leden, boordevol interessante artikelen, colums, tips, wetenswaardigheden, interviews en schitterende foto’s. Het clubleven en de leden staan centraal, dus evenementen en activiteiten krijgen veel aandacht. De link met de regio is in één oogopslag duidelijk en de inhoud maakt dat de lezer echt iets aan het clubblad heeft.

Hebt u ook zin om een vlot en toegankelijk artikel te schrijven? Iets dat onze leden ráákt? Maakt u het liefst méér dan doorsnee foto’s? Doe dan mee en neem contact op met hoofdredacteur Marcel Reimer via redactie@A-N-M.com.

Adverteren of sponsor worden?

Draagt u de vereniging een warm hart toe en wilt u adverteren in ANM Magazine? Of zich aanbieden voor sponsoring van evenementen, activiteiten of een banner op de website? Neem dan contact op met contact@A-N-M.com.

Marcel_Reimer.jpg
Hoofdredacteur en vormgever van ANM Magazine, Marcel Reimer.
Nw_ANM_magazine.png
Foto_ANM_Magazine_.jpeg

Onze sponsoren