Over activiteiten

Onder het tabblad "Programma" en op onze home pagina, kunt u de actuele agenda voor alle geplande evenementen terugvinden. U kunt daar eveneens de kalender op maand en/of jaar raadplegen.

Evenementen

ANM organiseert jaarlijks zowel klein- en grootschalige verenigingsevenementen zoals:

- Nieuwjaarsreceptie
- Indische maaltijd
- Koningsdag
- Zomerfeest
- Autopuzzelrit
- Holland Huis borrel
- Nieuwe leden en/of vrijwilligers borrel
- Creatieve workshops

Leden kunnen zich altijd via de website inschrijven op een evenement. Een lid kan ook een introducé meenemen. Externen (geen leden) kunnen, mits een evenement daarvoor open staat, zich als "gast" tegen een meerprijs aanmelden. De toegangsprijzen voor onze evenementen verschillen erg door de opzet, sponsoren en het soort evenement. Zo zijn de Holland Huis borrels vrij toegankelijk en vragen wij uw eigen drank af te rekenen en heeft een zomerfeest vaak een "all-in" toegangsprijs.

Groepsactiviteiten

ANM heeft een groot aantal vaste terugkerende groepsactiviteiten. Om aan een (groeps)activiteit te kunnen deelnemen, zult u lid moeten zijn van de vereniging. 

Als u zich wilt aansluiten bij een groep of activiteit kunt u de contactgegevens van de contactpersonen onder de leden-login vinden. De meeste groepen werken via een aanwezigheids e-mail per groepsactiviteit, waarmee u uw deelname per keer kunt bevestigen. 

Per groepsactiviteit kan er een kleine financiële bijdrage per keer van deelname gevraagd worden. Hiervan worden attenties en prijzen gekocht.

Eenmaal per jaar geven de initiatiefnemers per groep een introductie van de groepsactiviteit tijdens de nieuwe ledenborrel. 


Lustrum.jpg
HH Banner-18H.png
Indisch eten_2.jpg
Herfstblad.jpg
Boule_F.jpg
Activiteit_schommel.png

Onze sponsoren