Nieuws

Aanmelding fiscale voorlichtingsbijeenkomst

Aanmelding fiscale voorlichtingsbijeenkomst

Aanmelding jaarlijkse fiscale voorlichtingsbijeenkomst voor Nederlanders die belastingplichtig zijn in Frankrijk op 8 maart 2023,
(georganiseerd door KPMG Avocats in samenwerking met de FANF)

De FANF heeft sinds begin 2022 een samenwerkingsverband met KPMG Frankrijk. Dit jaar heeft KPMG twee bijdragen geleverd die op de FANF website zijn gepubliceerd: 

https://www.fanf.fr/hoe-dubbele-heffing-van-successie-of-schenkingsrechten-te-verminderen-of-te-voorkomen/
https://www.fanf.fr/nieuwe-maatregelen-in-2022-ter-ondersteuning-van-zelfstandigen/

Op de jaarlijkse voorlichtingsbijeenkomst informeert KPMG ons over Franse fiscale actualiteiten en worden de door leden van bij de FANF aangesloten verenigingen gestelde vragen beantwoord.

De jaarlijkse digitale voorlichtingsbijeenkomst vindt plaats op 8 maart 2023 vanaf 18.00 uur. Deze vergadering is voor iedere belangstellende toegankelijk.
Tijdens de vergadering informeert KPMG u over fiscale actualiteiten voor het jaar 2023. Daarnaast worden de door de leden van de FANF aangesloten verenigingen (Waaronder de ANM) gestelde vragen beantwoord . Eveneens wordt het thema 'Fiscale consequenties van emigratie naar Frankrijk' behandeld gezien de vele vragen die het FANF-bestuur over dit onderwerp ontvangt.

AANMELDEN voor de digitale vergadering:

U meldt zich aan door een email te sturen aan de voorzitter FanF: nanno.wams@fanf.fr
Na ontvangst van uw aanmelding  ontvangt u informatie hoe in te loggen voor deze bijeenkomst.

Voor personen die zich aangemeld hebben, maar niet in de gelegenheid waren deze bij te wonen zal een opname van de bijeenkomst beschikbaar worden gesteld.

 

Onze sponsoren