Nieuws

ANM – Tour de France Wielerspel 2023

ANM – Tour de France Wielerspel 2023

Door Luc Jansen


De Tour de France, het grootste wielerevenement ter wereld, gaat op 1 juli van start in Bilbao en eindigt op 23 juli in Parijs. Voor alle wielerliefhebbers die wel houden van een spelletje is hier weer een kans! Door een team van renners samen te stellen en dagelijks een winnaar van de etappe te voorspellen, kun je punten verdienen. Om het eenvoudig te houden sluiten wij ons aan bij het gratis spel dat wordt georganiseerd door onder meer het Algemeen Dagblad (AD) en de nieuwswebsite NU.nl.

Meedoen en winnen! 

Er is een zogenaamde Vriendenleague ANM-Côte d’Azur in het leven geroepen. Je kunt je rennersteam na samenstelling aanmelden in deze Vriendenleague. Hierdoor neem je het op tegen alle andere deelnemers van onze vereniging. De eindwinnaar van de Vriendenleague ANM-Côte d’Azur wint een heerlijke fles champagne. Voorwaarde is wel dat de winnaar clublid is. Daarnaast maak je kans op heel veel mooie prijzen die in het gehele spel te verdienen zijn!

Zo werkt het

In het Tour de France Wielerspel 2023 stel je een team van 15 renners samen. Deze 15 renners scoren elke etappe punten met hun etappe-uitslag én hun positie in de andere klassementen. Daarnaast moet je voor iedere etappe de winnaar voorspellen. Hiermee kun je extra punten scoren.

Wie mag meedoen?

Iedereen (ook niet-abonnees van AD en NU.nl) mag meedoen en zich aanmelden voor de Vriendenleague ANM-Côte d’Azur. Alleen ANM-leden kunnen kans maken op prijzen binnen deze league. Wil je een prijs beschikbaar stellen? Dan kan! neem dan even contact op met de coördinator, Luc Jansen. (Zie ook deze pagina ...)

Aanmelden, hoe gaat dat?

Je kunt je tot zaterdag 1 juli 14:00 uur aanmelden met een (nieuw) team op de website van AD of NU.nl. Je hoeft je team niet op te slaan, of te verzenden, dit gebeurt automatisch. Je kunt tot aan deze deadline ook onbeperkt wisselen binnen jouw team. Daarna is jouw team definitief. Wel kun je nog vanaf zaterdag 1 juli 14:00 uur tot de start van etappe 16 in totaal 5 renners in jouw team vervangen. Deze wissels hoef je dus niet vóó de Tour de France al te selecteren. Een wissel is definitief, dus wees zeker van je zaak. Een wissel telt alleen mee voor de eerstvolgende etappe als de wissel vijf minuten vóór aanvang van de betreffende etappe gedaan is. Stel, je wisselt terwijl etappe 4 al bezig is, dan telt deze wissel vanaf etappe 5 mee. Alle speluitleg, regels, klassementen en prijzen kun je lezen op de website van NU.nl, AD.nl en de Vriendenleague ANM-Côte d'Azur. Veel plezier!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren