Nieuws

ANM WK voetbal 2022 spel

Doe mee met het ANM WK 2022 spel!

Op zondag 20 november begint in Qatar het langverwachte én in de voorbije jaren veelbesproken WK in Qatar. Voor het eerst is een wereldkampioenschap voetbal niet in de (Europese) zomer, maar in de winter. Van voor het sinterklaasfeest tot vlak voor kerst strijden 32 landen, waaronder het Nederlands elftal, om de wereldcup. En jij kunt tot en met de finale op zondag 18 december meestrijden in onze WK-poule. We hebben het eenvoudig gemaakt door aan te sluiten bij het spel van de ‘persgroep’(AD – Nu.nl etc). Leuk om in de komende week je voorspellingen in te vullen. Let op: de voorspellingen moeten voltooid zijn op 20 november voor aanvang van de eerste wedstrijd!

Tip: lees de spelregels op de site voor je begint met invullen.
Noot: is je partner geen voetballiefhebber? Laat hem/haar dan vooral invullen / meedoen. Statistisch blijken zij juist zeer goede ‘lucky’ voorspellers 

Wat is de bedoeling.
Voorspel de uitslagen van álle 64 wedstrijden van het WK voetbal en voorspel bij de wedstrijden van Oranje ook de eerste doelpuntenmaker. Voor je de wedstrijden gaat voorspellen kun je ook vier bonusvragen over het WK beantwoorden waarmee je extra punten na afloop van het WK kunt verdienen. Het WK-spel kun je vinden op de sites van de persgroep via een van beide onderstaande links.
Doe mee met de WK-poule en maak kans op fraaie prijzen: voorspel álle duels in Qatar | WK voetbal 2022 | AD.nl  of
Het NU.nl WK-spel | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl.

Hoe werkt de puntentelling?
De puntentelling werkt als volgt: voorspel je de exacte uitslag goed dan krijg je daar 10 punten voor. Voorspel je goed welk land het duel wint, of dat het duel in een gelijkspel eindigt, dan krijg je daar 5 punten voor. De punten van alle voorspelde wedstrijden bij elkaar opgeteld vormen jouw totaalscore en bepalen je positie in het algemeen klassement. Je punten die je haalt met je voorspellingen per speeldag bepalen je positie in het speelrondeklassement.

Bonus
Voor de extra voorspellingen voorafgaand aan het WK kun je 25 punten per juist beantwoorde vraag verdienen. Deze worden na afloop van het WK bij jouw totaal opgeteld.

Hoe gaat het in de knock-outfase?
Voor de wedstrijden in de knock-outfase (vanaf de achtste finales) geldt dat je de uitslag na 90 minuten moet voorspellen. Een eventuele verlenging en mogelijke strafschoppenserie tellen niet mee! Tijdens de knock-outfase worden de punten die je kunt behalen verdubbeld! Dit geldt zowel voor het voorspellen van de uitslag als het voorspellen van de eerste doelpuntenmaker van Oranje.

De ANM poule
Een leuke bijkomstigheid is dat je naast de individuele deelname, ook met én tegen de andere ANM-leden kunt spelen. Er is door Luc Jansen een eigen vriendenleague opgericht “ANM- Ass. Neérlandaise du Midi” en je wordt uitgedaagd je daarbij aan te melden. Dat kan eenvoudig op de spelsite na het invullen van je voorspelling. Na het aanmelden zie je een melding dat je aanmelding is doorgegeven aan de beheerder van de league (Luc); hij zal deelname van de ‘besloten’ league dan vaststellen. Ga met elkaar de strijd aan en wie weet wint de ANM aan het eind van het WK de vriendenleague en blijk jij dus de beste WK-voorspeller. Er is voor de winnaar van de vriendenleague ANM een leuke (gebottelde) prijs. Deze prijs wordt uitgereikt tijdens de nieuwjaarsborrel ANM. Voor deelname aan de ANM league dien je lid te zijn van de ANM; niet-leden dingen niet mee naar de prijs!

Beheerder van het spel: Luc Jansen

Onze sponsoren