Nieuws

 Bike Festival Sainte-Maxime 1 en 2 april 2023

Bike Festival Sainte-Maxime 1 en 2 april 2023

De 2e editie van het Bike Festival wordt op 1 en 2 april (10:00 – 19:00 uur) gehouden in Sainte-Maxime (théâtre De La Mer). Dit feestelijke en gezellige evenement eert de fiets in al zijn vormen! Of je hem nu gebruikt als vervoermiddel, als mogelijkheid om te sporten of als ontsnappingsmiddel, of je nu alleen, met familie of vrienden fietst, fietsen is sinds enige tijd sterk in opkomst.

Op het beursterrein zijn:

  • Fietsdistributeurs en uitrustingsfabrikanten: zij zijn er om u te helpen bij uw keuze! Er zijn zoveel verschillende modellen en uitrustingen (veiligheid, kleding, enz.) op de markt dat het moeilijk is om je weg te vinden. Laat u begeleiden.
  • Presentaties van wandelingen, tochten en verblijfmogelijkheden.
  • Voeding in de sport: energie tanken om in de beste omstandigheden te sporten! Vind het dieet dat bij u past, advies en goede ervaringen.
  • Workshop fietsreparatie: er zijn zij die ontdekken en zij die volhouden! Als je bij de tweede club hoort, heb je misschien een fiets te repareren die in de garage staat, nu is het moment om hem een opknapbeurt te geven!
  • Workshop natuurgeneeskunde.
  • Massage workshop: geniet van de erkende voordelen van massage om te herstellen van je sportsessie. Zoals ze zeggen: "na de inspanning, het comfort!”
  • Thematische workshops over pijnbestrijding, materiaalkeuze, fietskeuze en tips voor een betere fietshouding.
  • Het hele weekend elektrische fietsen te huur!
  • Food-trucks: zij zullen beschikbaar zijn om uw honger te stillen. U kunt uw menu kiezen en genieten aan zee... Wat wil je nog meer? Eet smakelijk!

Aktiviteiten:

Freestyle demonstraties: maak uw veiligheidsgordels vast, het wordt een knaller! Ze vliegen, ze springen, vooruit, achteruit, draaien als een tol en maken salto's, het is genoeg om je hoofd te doen verliezen. Je dacht dat je wist hoe je moest fietsen, maar er is weinig kans dat je kunt rijden zoals zij! Bewonder de vaardigheid van deze professionals die niet bang zijn voor de kou!

Voor sporters, gezinnen, voetgangers: Op zondag wordt de D559 tussen Rue Henri Saudan en "Les Sardinaux" afgesloten voor verkeer om het publiek te laten genieten van dit stuk kust zonder de omringende motoren!

Concerten: muziekgroepen en artiesten zullen tijdens het weekend optreden om de sfeer te bepalen onder de zon van Sainte-Maxime!

Voor meer informatie: Bike Festival (sainte-maxime.com)

Onze sponsoren