Nieuws

Condoleance Fanf ivm overlijden Arjen van Geuns

Le Vésinet, 2 oktober 2023

Het bestuur van de FANF heeft met grote verslagenheid kennis genomen van het plotselinge overlijden van Arjen van Geuns op maandag 25 september jl.

Arjen was van 2016 tot 2022 voorzitter van de FANF en is daarna op verzoek van het bestuur aangebleven als vice-voorzitter. De FANF is aan Arjen veel verschuldigd. We hebben Arjen leren kennen als een kundig en toegewijd bestuurder bij wie de belangen van Nederlanders in Frankrijk immer centraal stonden. Het is onder meer mede dankzij het langdurig en vasthoudend lobbyen van Arjen bij het Ministerie van Volksgezondheid dat het ministerie dit jaar besloten heeft de berekening van de zogenaamde ‘woonlandfactor’ in het voordeel van Nederlanders in Frankrijk aan te passen.

Arjen had namens de FANF eveneens zitting in het bestuur van de CMUnf en ook bij de uitoefening van deze bestuursfunctie stond het belang van Nederlanders in Frankrijk centraal.

Wij zullen Arjen’s kundige oordeel en toewijding missen.
Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Anky en zijn zonen Jelle en Fulco voor wie dit overlijden een groot verdriet betekent.
Namens het bestuur van de FANF, Nanno Wams, voorzitter.

Onze sponsoren