Nieuws

Jaarlijkse fiscale voorlichtingsbijeenkomst KPMG Avocats

Jaarlijkse fiscale voorlichtingsbijeenkomst KPMG Avocats

Dit jaar organiseert de FANF op 18 maart 2024 om 18.00 uur wederom met KPMG Avocats een (digitale) bijeenkomst over fiscale actualiteiten.

1.     Fiscale actualiteiten in Frankrijk in 2024:
-       Nieuwe fiscale regelgeving met betrekking tot de inkomsten uit de verhuur van gemeubileerde woonruimte voor toeristische doeleinden (Airbnb, …) -toepasselijk op  inkomsten vanaf 2023-
-       Erfbelasting: wijziging erfbelasting op vruchtgebruik van geldsommen
-       Vermogensbelasting (IFI): beperking aftrek van leningen voor waardering aandelen in een vennootschap met onroerend goed

2.      Presentatie notariële diensten KPMG Avocats:
Sinds een jaar biedt KPMG Avocats, met vestigen door heel Frankrijk, notariële diensten aan tegen (ten hoogste) de landelijk geldende wettelijke notaristarieven. Op deze diensten zijn de KPMG Avocats kwaliteitseisen van toepassing (o.a. reactiviteit, …).

  3.     Stellen van vragen over fiscale zaken in Frankrijk:

De bijeenkomst, in het Engels met de gepresenteerde documenten in het Nederlands, is enkel toegankelijk voor leden van bij de FANF aangesloten verenigingen en donateurs van de FANF.
Om een uitnodiging voor de bijeenkomst (per ZOOM) te ontvangen moet u zich bij de FANF registreren als lid van uw vereniging https://fanf.fr/contact/registreren-als-lid, als u dat al niet gedaan heeft.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren