Bridgegroep

Over dit evenement

Categorie
ANM Groepsactiviteit
Organisator
Bridgegroep
Datum en tijd
23 feb. 2021 14:00 - 16:00
Locatie
Domaine Régis Frères : Tussen Vidauban en Le Thoronet.

Bridgegroep

Bridgegroep | speelt elke laatste dinsdagmiddag van de maand. Maximaal 28 personen per speeldag.

Er zijn maar weinig (of geen) plaatsen op de wereld waar het hele jaar bridge wordt gespeeld onder de platanen.

Nieuwe locatie ANM- Bridgeclub:

De ANM-Brigdegroep speelde sinds "mensenheugenis in het restaurant op de tennisbaan in Flayosc. Meer dan 15 jaar ! De vierde dinsdag van de maand, het hele jaar door. Buiten onder de platanen als het even kon.

We hebben in die tijd vier beheerders zien komen en gaan.
De huidige beheerder heeft het restaurant stevig uitgebreid en het is nu behoorlijk populair. Het mag zich verheugen in een toenemende klandizie. Mooi voor de ondernemer natuurlijk. Maar niet zo mooi voor de bridgeclub. De beschikbare tijd en plaats werden geleidelijk te krap om een fijne partij te bridgen en daarna gezellig samen te eten.

We hebben daarom besloten naar een nieuwe locatie te gaan. Een wijndomein met veel ruimte, binnen en buiten: Domaine Régis Frères. Vele ANM’ers kennen deze bijzondere locatie van de Nieuwjaarsborrels en de Indische lunch. Het domaine is prachtig gelegen in de wijnvelden tussen Vidauban en Le Thoronet. Gemakkelijk te bereiken en met ruim voldoende parkeergelegenheid.

In verband met CoVid -19 zijn data gewijzigd. Voor de exacte data van de bijeenkomsten van deze groep, kunt u contact opnemen met de initiatiefnemers van de groep. Deze staan onder de ledenlogin onder contactpersonen groepsactiviteiten. 

Onze sponsoren