Holland Huis

Over dit evenement

Categorie
Maandelijkse apéro
Organisator
ANM-Evenement
Datum en tijd
28 okt. 2022 18:00 - 21:00
Locatie
Le Moulin de la Gardiole, 70 rue Nationale, 83720 Trans-enProvence

Holland Huis

Deze borrel wordt telkens afwisselend op verschillende locaties in de Provence en/of Côte d'Azur georganiseerd. De borrel is een leuke en relaxte mogelijkheid om andere Nederlanders in uw omgeving te ontmoeten. Iedereen is van harte welkom. Toegang is gratis, de drank is voor eigen rekening. Een eerste rondje hapjes wordt u aangeboden door de vereniging of is gesponserd. 

Een locatie in de VAR is aan de beurt. Dit is geworden:

Restaurant Le Moulin de la Gardiole
70 rue Nationale
83720 Trans-en-Provence 

Klik op de LOCATIEGEGEVENS

Let op vanaf 18.00 tot maximaal 21.00 uur

Indien u wilt dineren na de apèro kunt u vooraf reserveren via telefoonnummer: 04 94 67 55 02 of via de website (google) (klik op de naam) Le Moulin de la Gardiole. Het is een eenvoudige kaart en wilt u zeker zijn van een tafeltje reserveer dan vóór woensdag 26 oktober a.s. De borrel is binnen, daarom zijn huisdieren niet toegestaan. 

Parkeren:
Als u na een rondje door het dorp geen plaats kunt vinden voor uw auto, kunt u het beste parkeren op de parkeerplaats van de DECATHLON Draguignan/Trans-en-Provence. Na het parkeren neemt u dan lopend aan het einde van deze parkeerplaatsen (andere zijde dan de Decathlon zelf) een verharde paralelleweg tikje naar beneden en vervolgd deze paralellweg tot de eerste rotonde (500 mtr), die u oversteekt. U ziet het restaurant aan uw linkerzijde al liggen. 

U kunt in plaats van een tikje naar beneden te lopen, ook de weg naar boven nemen en bij de eerste mogelijkheid links afslaan, dan het viaduct over de D1555 nemen, rechts aanhouden en de weg volgen naar beneden, daar aangekomen ziet u het restaurant aan uw rechterzijde. Klik op deze korte (500 mtr) Wandelroute vanaf de parkeerplaats bij de Decathlon.

 

Onze sponsoren