Lustrumfeest 40 + 1

Over dit evenement

Categorie
ANM Evenement
Organisator
ANM-Evenement
Datum en tijd
18 jun. 2022 12:00 - 19:00
Locatie
Château de Saint-Martin, Taradeau

Lustrumfeest 40 + 1

C'est l'ANM qui fait la Musique 40 + 1

Wat in het vat zit verzuurt niet. U heeft nog een Lustrumfeest tegoed. We noemen het nu 40 + 1. Op 18 juni 2022 ontmoeten wij elkaar weer op Château de Saint-Martin te Taradeau. We hebben dit feest 2x moeten uitstellen. Reden te meer om dit weer heerlijk met elkaar te gaan vieren. En hoe! We gaan de tuinen heel mooi decoreren. Dit Lustrumfeest staat helemaal in het teken van muziek en lekker eten onder genot van een goed glas wijn van het Château. Topartiest FRITS DE WIT neemt de muzikale omlijsting voor zijn rekening. Hij heeft een heel breed repertoire van Jazz naar Rock. Voor wie heerlijk wil dansen ... poets alvast uw schoenen.

U kunt vrijwillig meedoen aan een hilarische Muziekquiz onder leiding van Hedy de Zoete. Hiervoor kunt u zich vooraf opgeven. Er is plaats voor deze quiz voor 64 personen. Vol is vol. Nu u toch uw schoenen heeft gepoetst. Hoe leuk is het om u in een blitse outfit te hijsen. Iets kleurrijks. Alles mag, niets moet.

Laat u vereeuwigen tijdens de ANM's "seance photo célèbre". We verklappen niet alles ...
Er is ruimschoots de tijd om met elkaar te proosten en te kletsen. Oude bekenden en nieuwe mensen te ontmoeten. Dus waar wacht u op?

Meld u nu aan! Zie onderaan de inschrijfprocedure.

De toegangsprijs is € 40,-- voor leden (onze Lustrum-prijs) en € 55,00 voor niet-leden. 
Graag ontmoeten wij u op deze heugelijke dag.

Dit jaar zijn wij heel blij met onze hoofdsponsor New Home. Dit feest wordt dus mede mogelijk gemaakt door dit prachtige bedrijf.

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Vindt u het leuk om een helpende hand te zijn? Graag een mail naar Evenementen@a-n-m.com

De Lustrumcommissie Arja Bastiaanse, Ronneke Kieboom, Marcel Reimer, Hedy de Zoete, Jeanette van Beusekom en Astrid Beukers-Tazelaar
_________________________________________________________________________________________________________________________________

Inschrijfprocedure in stappen:
1. Log in onder uw ANM-account op de website
2. Selecteer het evenement en klik links op inschrijven
3. Kies uw optie: 

- Optie 1: Entrée Enkel lid (en eventuele introducées)
- Optie 2: Entrée Gezinslidmaatschap 2x (en eventuele introducées): hier ontvangt u een factuur voor 2x de entrée-prijs (en eventuele introducées). Graag ook de naam van het andere gezinslid bij opmerkingen vermelden! 

4. Controleer het totaalbedrag en klik op “bevestigen en betalen” (de betaalwijze = op factuur).
5. U ontvangt een bevestiging van de inschrijving(en) op de website en eveneens op uw e-mailadres.
6. U ontvangt met de bevestiging een factuur op uw e-mailadres met het totaalbedrag. 

Hier kunt u de locatie vinden: Locatie Google maps

Onze sponsoren